Skip to main content
19. desember 2022

Byttet jobb? Husk å gi oss beskjed!

Er du ferdig student, og jobbsøkende pilot? Eller har du nylig byttet arbeidsgiver? Da er det viktig å holde NF oppdatert, slik at vi får oppdatert våre medlemssystemer. 

At informasjonen som ligger i våre systemer er riktige er viktig! Det gjør det lettere for oss å gi deg bistand når du trenger det!

Du kan enten gi beskjed om at du har byttet til ny lokalforening via en e-post til oss eller du kan gi direkte beskjed til lokalforeningen på ditt nye arbeidssted. De informerer da oss videre.

 Dersom du er usikker på om NF har fått beskjed, er det supert hvis du tar kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste nyheter:

16. februar 2024

Politisk påvirkning nytter!

I mai 2023 kunne vi melde om at vi hadde fått fullt gjennomslag om å styrke Luftfartstilsynet ved at regjeringen bevilget midler til to nye, øremerkede stillinger for å følge opp arbeidsmiljøet hos flygende. Disse er nå i ferd med å komme på plass.

09. februar 2024

Styrket nordisk samarbeid

Et tett samarbeid mellom de nordiske landene er viktig for å sikre våre interesser på den internasjonale scenen. Denne uken kom vi enda litt tettere på hverandre.

20. januar 2024

Hvordan rekruttere flere kvinner til flygeryrket?

Det var ett av spørsmålene som ble diskutert på vårt aller første møte i regi av Female Pilot Working Group.