Skip to main content
30. desember 2022

Bli med på seminar om arv

LO Favør Advokatforsikring inviterer til seminar om arv torsdag 12. januar kl. 08.00. Det er kun 50 plasser til det fysiske seminaret, men det er også mulig å delta digitalt. 

På seminaret møter du fagansvarlig for arverett i HELP, advokat Line Karlsen Ask. Hun vil fortelle om arveoppgjør, testament og fremtidsfullmakt. 

Praktisk informasjon:
- Dørene åpner kl. 08.00, torsdag 12. januar. Det blir servert kaffe og frokost frem til seminaret starter kl. 08.30, som varer frem til kl. 09.30.
- Adressen er: Storgata 33, 0184 Oslo
- Det er kun plass til 50 personer på dette seminaret, og det er de første 50 som registrerer seg som får delta på dette fysiske seminaret. Det er begrenset plasser og vi setter pris på at påmeldte møter opp. Ved sykdom eller fravær er det fint om beskjed gis til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så kan vi gi plassene til noen andre.

Påmelding til fysisk seminar: 

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=5zv7j6eDP0alQ67bJoOxrsOPXOpF-c1BlbCwmYduX2hUME4wN0xZOVAxWjZNV1VHM0dVOUo1UzBaUi4u&web=1&wdLOR=c3BFB54F1-B328-4A49-A93F-2D7D8028CCDC

Påmelding til digitalt seminar:
Det vil også være mulig å melde seg på dette digitalt, ved å registrere seg her: https://my.demio.com/ref/t7FgDvswQ1hIO96E (kan du ikke følge Webinaret direkte, vil du motta e-post med opptak etter at det er ferdig, så lenge du har registrert deg).

Du finner også tips til arveoppgjøret på LO Favør sine nettsider:

https://www.lofavor.no/magasinet/juridisk/fa-kontroll-pa-arveoppgjoret-med-disse-fem-radene

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.