Skip to main content
30. desember 2022

Bli med på seminar om arv

LO Favør Advokatforsikring inviterer til seminar om arv torsdag 12. januar kl. 08.00. Det er kun 50 plasser til det fysiske seminaret, men det er også mulig å delta digitalt. 

På seminaret møter du fagansvarlig for arverett i HELP, advokat Line Karlsen Ask. Hun vil fortelle om arveoppgjør, testament og fremtidsfullmakt. 

Praktisk informasjon:
- Dørene åpner kl. 08.00, torsdag 12. januar. Det blir servert kaffe og frokost frem til seminaret starter kl. 08.30, som varer frem til kl. 09.30.
- Adressen er: Storgata 33, 0184 Oslo
- Det er kun plass til 50 personer på dette seminaret, og det er de første 50 som registrerer seg som får delta på dette fysiske seminaret. Det er begrenset plasser og vi setter pris på at påmeldte møter opp. Ved sykdom eller fravær er det fint om beskjed gis til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så kan vi gi plassene til noen andre.

Påmelding til fysisk seminar: 

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=5zv7j6eDP0alQ67bJoOxrsOPXOpF-c1BlbCwmYduX2hUME4wN0xZOVAxWjZNV1VHM0dVOUo1UzBaUi4u&web=1&wdLOR=c3BFB54F1-B328-4A49-A93F-2D7D8028CCDC

Påmelding til digitalt seminar:
Det vil også være mulig å melde seg på dette digitalt, ved å registrere seg her: https://my.demio.com/ref/t7FgDvswQ1hIO96E (kan du ikke følge Webinaret direkte, vil du motta e-post med opptak etter at det er ferdig, så lenge du har registrert deg).

Du finner også tips til arveoppgjøret på LO Favør sine nettsider:

https://www.lofavor.no/magasinet/juridisk/fa-kontroll-pa-arveoppgjoret-med-disse-fem-radene

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.