Skip to main content
30. september 2022

Bli med på Luftfartskonferansen 15. november

15. november går LOs årlige luftfartskonferanse av stabelen. Samferdselsministeren og andre sentrale aktører i luftfarten kommer. Kommer du?

Info og påmelding via LO Luftfart:

Samferdselsminister Jon Ivar Nygård åpner konferansen, som er en viktig møteplass for faglige diskusjoner og å treffe mennesker fra hele bransjen.

 Generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem har representert NF i programkomiteen for Luftfartskonferansen. Hun er veldig godt fornøyd med et godt og variert program på årets Luftfartskonferanse, og deltagelse fra sentrale aktører som samferdselsministeren, LO-lederen, Luftfartsdirektøren, Avinor-sjefen, konsernsjefene i flyselskapene – og ikke minst NFs forbundsleder Aleksander Wasland.

-LOs Luftfartskonferansen er en viktig konferanse, både for faglige diskusjoner og som treffpunkt for folk fra hele bransjen. Programmet er variert og spennende, og setter sosial, økonomisk og bærekraftig luftfart på agendaen, sier Riksfjord Sporsem.

-Konferansen er gratis, og vi håper at mange av våre medlemmer finner veien til Oslo 15. november, avslutter hun.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.