Skip to main content
30. september 2022

Bli med på Luftfartskonferansen 15. november

15. november går LOs årlige luftfartskonferanse av stabelen. Samferdselsministeren og andre sentrale aktører i luftfarten kommer. Kommer du?

Info og påmelding via LO Luftfart:

Samferdselsminister Jon Ivar Nygård åpner konferansen, som er en viktig møteplass for faglige diskusjoner og å treffe mennesker fra hele bransjen.

 Generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem har representert NF i programkomiteen for Luftfartskonferansen. Hun er veldig godt fornøyd med et godt og variert program på årets Luftfartskonferanse, og deltagelse fra sentrale aktører som samferdselsministeren, LO-lederen, Luftfartsdirektøren, Avinor-sjefen, konsernsjefene i flyselskapene – og ikke minst NFs forbundsleder Aleksander Wasland.

-LOs Luftfartskonferansen er en viktig konferanse, både for faglige diskusjoner og som treffpunkt for folk fra hele bransjen. Programmet er variert og spennende, og setter sosial, økonomisk og bærekraftig luftfart på agendaen, sier Riksfjord Sporsem.

-Konferansen er gratis, og vi håper at mange av våre medlemmer finner veien til Oslo 15. november, avslutter hun.

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.