Skip to main content
14. mai 2024
Fornøyd gjeng etter arrangementet. Foto: Bjørn Edvard Grønnerøe.

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.

Rundt 30 studenter og instruktører fant veien til Norsk Flygerforbunds roadshow i Arendal. Studentene fikk presentert vårt nye studentmedlemskap NF Student, og med et sterkt lag med flere erfarne piloter ble også karriere og flygerjobben et viktig tema.

Studentforeningene og instruktørforeningen ved OSM skal ha stor skryt for å ha organiseringen av arrangmenentet, som ble knirkefritt. 

Fra NF stilte forbundsleder Aleksander Wasland, fagrådgiver Endre Antonsen, styremedlemmene Synnøve Egeness Lilleli, Linda Christine Lilleng og Sivert Ones, i tillegg til kommunikasjonsansvarlig Simen Follesø Røiseland. I tillegg var vi heldige å få Sparebank1 og HELP forsikring på besøk, som snakket om de gode medlemsfordelene.

Godt oppmøte under samlingen i Arendal. Foto: Bjørn Edvard Grønnerøe 

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.