Skip to main content
03. juni 2022
Foto:Alexander Lund

Airwing Flygerforening til NF

Skrevet av: Katinka Riksfjord Sporsem

Vi ønsker Airwing Flygerforening velkommen som ny medlemsforening i Norsk Flygerforbund. Airwing er den 22. medlemsforeningen som går inn i NF.  

- Vi setter stor pris på å bli tatt opp som forening i NF. Mange av pilotene i Airwing har tilhørighet til Norsk Flygerforbund, og vi følte at dette var forbundet vi ville knytte foreningen til. Vi ønsker rettferdige og konkurransedyktige vilkår for alt flygende personell og ser at det å være en forening i NF hjelper oss mot veien dit, sier Alexander Lund, leder i Airwing Flygerforening

 Norsk Flygerforbund fortsetter veksten

- Vi er glade for å få med oss enda flere, dyktige medlemmer på laget. Jeg ser frem til å samarbeide med Airwing Flygerforeninng, og ønsker dem hjertelig velkommen, sier forbundsleder Yngve Carlsen.

- Norsk Flygerforbund har nesten firedoblet vår medlemsmasse de siste fem årene, og er et sterkt fellesskap. Det er har vært, og er fortsatt svært krevende tider i luftfarten, og for mange av medlemmene våre. Derfor har vi daglig sterkt fokus på å ivareta alle medlemmene – og for å påvirke myndighetene til å gjøre det som er nødvendig for å sikre norsk luftfart. At vi står sammen i et sterkt pilotfelleskap er avgjørende for å gi oss gjennomslag, sier Carlsen.

 Airwing er et norsk flyselskap med hovedbase på Oslo lufthavn, Gardermoen. Selskapet ble etablert i 2004. Airwing administrerer en flåte av to Beechcraft King Air og fire Learjet 45. I løpet av det siste året har selskapets flypark og ansatte økt kraftig. Som ett resultat av dette ble det våren 2022 stiftet Airwing Flygerforening (AFF) som ønsker alt flygende personell i Airwing velkommen.

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!