Skip to main content
24. september 2021
Sverre Myrli (AP) er gjest i denne episoden av podcasten. Fotografer: Bernt Sønvinsen / AP og Erlend Remmen.

Ny regjering - ny luftfartspolitikk?

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Hva kan vi forvente av norsk samferdselspolitikk de neste fire årene?

Flere medier har lansert Sverre Myrli (AP) som en aktuell arvtaker som samferdselsminister. Uansett utfall, er han transportpolitisk talsperson i Arbeiderpartiet, som etter alt å dømme får en hånd på rattet i samferdselspolitikken de neste årene. Kommer staten til å kjøpe seg opp i SAS? Og hvordan skal man sikre rettferdig konkurranse på anbudsrutene? Og hva med arbeidsplassene?

I denne episoden handler det om luftfartspolitikken de neste fire årene.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.