Skip to main content

Ny som tillitsvalgt

Dersom du er tillitsvalgt eller nytt styremedlem i en medlemsforening kan det være vanskelig å få oversikt over hvilke regler som gjelder, og hvor du kan finne fram. Her har vi samlet det viktigste du trenger å vite - både for å komme i gang, men også for å lære underveis.

Under menyen hefter/brosjyrer/materiell vil du finne nedlastbart materiale som kan være nyttig å ha for hånden. For en rask oversikt over hvilke lover og forskrifter som gjelder for deg og dine medlemmer, anbefaler vi å ta en titt på "avtaler og lovverk". Her har vi samlet de viktigste lovtekstene for din posisjon som tillitsvalgt.

I tillegg produserer vi fortløpende onlinekurs som vil ligge tilgjengelig under "kurs og konferanser". Her vil du på en rask og lettfattelig måte kunne tilegne deg mye viktig kunnskap på kort tid.

Vi håper du får glede av ditt viktige verv, og vi ønsker å støtte deg på veien slik at du lykkes. Kontakt oss gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du lurer på noe.