Flyinstruktører til NF

Vi har gleden av å ønske flyinstruktørene ved OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) velkommen som ny medlemsforening i Norsk Flygerutdanning. Pilotutdanning er et viktig segment i bransjen, og OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) ble formelt tatt opp på NFs styremøtet 29. november 2019.

Leder Fredrik Melsom Vaa i OAPU ønsker ryddige forhold for sine medlemmer, og medlemskap i Norsk Flygerforbund var derfor et riktig valg for foreningen.

– Å jobbe som instruktør er utrolig spennende og givende, og vi opplever at oppdraget med å utdanne dyktige piloter for framtiden har stor betydning for bransjen. Da er det også viktig med ryddige forhold og et godt samarbeid mellom kompetente og ansvarlige parter. Dette er svært viktig for å kunne opprettholde vår kompetanse, samt beholde våre dyktige medarbeidere. Norsk Flygerforbund har den kunnskapen, integriteten og påvirkningskraften vi søker, og var det eneste rette valget for oss i OSM Aviation Academy Pilot Union, sier leder Fredrik Melsom Vaa i OAPU.

– Jeg er veldig glad for at flyinstruktørene ved OAA har valgt å bli medlem i Norsk Flygerforbund. Å utdanne fremtidens piloter er en viktig og krevende jobb, og vi ser frem til å bistå flyinstruktørene i deres arbeidsforhold. Med OAPU ombord øker forbundets samlede kompetanse. Økt medlemsvekst vil tilføre kompetanse og ressurser som vil styrke forbundets arbeid for våre medlemmer. Jeg ser frem til å samarbeide med vår nye medlemsforening, og ønsker dem hjertelig velkommen, sier forbundsleder Yngve Carlsen.