Konkurs i Thomas Cook

Vings eier Thomas Cook Group søkte konkurs mandag 23.09.19. Det er sterkt beklagelig at et stort antall ansatte nå mister jobben, og at kunder rammes.

Flyselskapet som flyr flertallet av Vinggruppens gjester i Norden eies av Thomas Cook Group. Reisende vil fra mandag 23.09 bli berørt av kansellerte flyreiser som et resultat av konkursen. Ving har inntil videre besluttet å avbryte alle flyreiser fra Norden.

Alle pakkereiser er beskyttet av Reisegarantifondet. Fondet sørger for at arrangører av pakkereiser og sammensatte reiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger, eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs.

Medlemmer som har booket en reise med Ving gjennom LOfavør vil få informasjon fra Ving. Medlemmer som er på reise må kontakte Ving for mer informasjon. Ving oppdaterer fortløpende om situasjonen her: https://www.ving.no/aktuell-informasjon.