SAS-pilotene får full støtte fra danske piloter

SAS-pilotene får full støtte fra danske piloter 

Dagens Næringsliv skriver i en artikkel onsdag 13. september at danske SAS-piloter går ut mot sine norske kolleger. Dette skaper et inntrykk av at danske piloter ikke støtter de norske pilotenes streik. Dette medfører ikke riktighet.

I en uttalelse på Dansk Pilotforenings Facebook står det blant annet: ”Formanden har ikke udtalt sig om de krav vores norske kolleger stiller. Vi støtter naturligvis de norske piloter i deres lovlige konflikt”.

– Vi har alltid visst at vi har hatt støtte fra våre danske pilotkolleger, og er veldig glade for det, sier Jens Lippestad og Jan Levi Skogvang, forhandlingsledere for SAS-pilotene i Norsk Flygerforbund og Parat.

Link til uttalelsen: https://www.facebook.com/DPForening/?hc_ref=ARSxShB00rTWwlc5NV0X7a4n0Ob_IGk0XH9l_KTLPSuOFX8I70UuPaEWih2C3dtpePg&fref=nf