NF i ny drakt!

Det er med stolthet Norsk Flygerforbund i dag lanserer ny profil med ny logo og nye websider!

NF har i mange år fremstått i sin tradisjonelle og gode drakt. Den har vært lett gjenkjennelig og godt likt, men likevel har behovet for en modernisering etterhvert meldt seg.

NF-websider– Vi er svært godt fornøyd med resultatet av NFs «make over». Logoen er modernisert samtidig som det har vært viktig for oss å bevare hovedtrekkene og utnytte gjenkjennelsesverdien. Profilen vår gjenspeiles gjennom nye og mer funksjonelle websider, og det er her det største løftet for NF som forbund ligger, sier nestleder Christian Langvatn.

Flyger.no har faktisk vært på luften i 10 år nå i 2013 og arkivet reflekterer alle de gode sakene det aktivt har blitt jobbet med i samme tidsperiode. Visste du f.eks. at NF allerede i 2004, altså for 9 år siden, begynte å jobbe med kontraktsproblematikken? (Les saken her).

– Mer og mer av vår kommunikasjon og vårt arbeid skjer digitalt og i direkte kontakt med våre medlemmer enten via flyger.no eller Facebook. I tillegg er det viktig at vi har en tydelig profil og er lett tilgjengelig for de parter vi jobber med både på den politiske siden og den faglige og flysikkerhetsmessige siden. Derfor er det veldig gledelig at vi nå har fått en plattform som gjør dette til en enklere jobb for oss alle, sier Langvatn.

Er du interessert i å se hva NF har jobbet med de siste 10 årene? Bruk arkiv-funksjonen ute i høyre meny eller bruk søkefunksjonen oppe i høyre hjørne!

NY LOGO:NF-logo GAMMEL LOGO: