Temadag på Flygerhuset lørdag 19. januar 2013

Vi har dessverre blitt nødt til å flytte temadagen som var planlagt 17.november, da et par av våre foredragsholdere ble forhindret fra å møte og måtte ut å fly i stedet. Ny dato er lørdag 19. januar 2013!Programmet blir det samme hvor vi informerer litt om NFs arbeide, vi gir dere gode tips og råd for hvordan skrive jobbsøknad og CV, vi forteller dere hva dere kan forvente på et jobbintervju, vår nestleder Christian Langvatn forteller om hverdagen i Widerøe, og vi skal gå gjennom en flysikkerhetsrelatert emne. Selvsagt vil vi også komme innpå kontraktskonseptet hvor dere sikkert har mange spørsmål. I tillegg vil Norsk Aero Klubb være tilstede med gode tilbud.

Påmelding gjøres til nf@flyger.no – Skriv gjerne når du forventer å være ferdigutdannet og hvilken utdanningskategori du tilhører (Fly / Helikopter). Vi har plass til ca 25 deltakere og det er først mann/kvinne til mølla prinsippet.